TAI-s Önképző Kör (TÖK)

Mi egy öntevékeny szakmai szervezet vagyunk, melyet 2004-ben villamosmérnök hallgatók alapították szintén villamosmérnök hallgatók számára, azonban szívesen fogadjuk más szakos hallgatók jelentkezését is, mivel van számukra is lehetőség bőven. Célunk, hogy tagjaink tanulmányaik mellett tudjanak tanulni számukra a jövőben is kamatoztatható tudást, lehetőséget a fejlődésre érdeklődés szerint.

A Hegedűs Gyula Kollégium biztosít számunkra egy labort a K3/5. emeleten, amelyet a Távközlési Tanszék finanszírozott különböző műszerekkel. Habár a labor még fiatal, de a tagjaink kihasználnak minden lehetőséget, amit a labor biztosít.

Ahhoz hogy tag legyen valaki a meg kell felelni a felvételi követelményeknek és szükséges folytatni valamilyen szakmai tevékenységet, legyen az bármi. Tagjainknak lehetőségük van TDK-dolgozat és diplomamunka megírására egyaránt, amihez a labor nyújt segítséget. Tagjaink száma jelenleg 19 fő.

Szakkollégiumunk minden második évben szervez 2007 óta TÖK Szimpóziumot, melyen a távközlési ipar és szolgáltatás képviselői tájékoztatják az érdeklődőket a szakmai újdonságokról.

Hírek az uni.sze.hu-ról

Nem találhatóak hírek!